Fasole rosie cu rasol de gaina in sos picant

de katty in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2014 | 738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole rosie(din conserva sau fiarta in prealabil)
  • 1 conserva rosii cuburi
  • 1 piept de gaina rasol (cam 350 gr )
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • sos tabasco
  • 1 ceapa
  • 1 avocado
  • frunze de salata verde
  • smantana fermentata
  • felii de paine
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole rosie cu rasol de gaina in sos picant:

Curatam ceapa si o tocam fin . O punem la calit in uleiul incins . Cand ceapa s-a inmuiat adaugam conserva de rosii si fasolea . Lasam sa fiarba 10 minute . Adaugam rasolul rupt fasii , sare , piper , sos tabasco dupa gust si mai lasam sa fiarba 10 minute .

Prajim feliile de paine pe un gratar .

Asezam cate o felii de paine , un polonic de fasole ,deasupra punem felii de avocado , frunze de salata verde rupte mai marunt si cate 1 lingura de smantana . Servim imediat .

Pentru rasolul de gaina fierbem pieptul de gaina impreuna cu legume dupa gust(ceapa , morcov , albitura) pana pieptul se inmoaie bine .O oala sub presiune reduce semnificativ timpul de fierbere atat al rasolului de gaina , cat si al fasolei .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie cu rasol de gaina in sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

03.11.2014, 10:11

babi5 1

03.11.2014, 13:26

Panacris 1

03.11.2014, 15:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole pastai cu aripioare de pui