Fasole rosie cu rasol de gaina in sos picant

de katty in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2014 | 600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole rosie(din conserva sau fiarta in prealabil)
  • 1 conserva rosii cuburi
  • 1 piept de gaina rasol (cam 350 gr )
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • sos tabasco
  • 1 ceapa
  • 1 avocado
  • frunze de salata verde
  • smantana fermentata
  • felii de paine
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole rosie cu rasol de gaina in sos picant:

Curatam ceapa si o tocam fin . O punem la  calit in uleiul incins . Cand ceapa s-a inmuiat adaugam conserva de rosii si  fasolea . Lasam sa fiarba 10 minute . Adaugam rasolul rupt fasii , sare , piper , sos tabasco dupa gust si mai lasam sa fiarba 10 minute .
Prajim feliile de paine pe un gratar . 
Asezam cate o felii de paine , un polonic de fasole ,deasupra punem felii de avocado  , frunze de salata verde  rupte mai marunt si cate 1 lingura de smantana . Servim imediat .
Pentru rasolul de gaina fierbem pieptul de gaina impreuna cu legume dupa gust(ceapa , morcov , albitura) pana pieptul se inmoaie bine .O oala sub presiune reduce semnificativ timpul de fierbere atat al rasolului de gaina , cat si al fasolei .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie cu rasol de gaina in sos picant" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

03.11.2014, 10:11

babi5

babi5 1

03.11.2014, 13:26

Panacris

Panacris 1

03.11.2014, 15:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!