Fasole scazuta

de asubana in Mancaruri de post, 20 Mar 2011 | 15701 vizualizari

COMENTARII (14)

gaby_duceag 1

20.03.2011, 19:08

loooooooooooooooool))))))
.ps. nu aniversam nimic))))

Lau 1

20.03.2011, 19:21

super bancu am ras de nu mai pot

cismaru_nicoleta 1

20.03.2011, 19:39

deci nu mai poooootttttttt...ma prapadesc aici de ras.... .... .....doamneeeeee......ce tare esti...asubana..
venim si noi sa sarbatorim sau nu dai fasolea??

MIUTA 1

20.03.2011, 20:04

Tare bun bancul dar fasolea e delicioasa.Imi place fasolea e gustoasa indiferent cum e gatita

asubana 1

20.03.2011, 20:18

Da intradevar are si avantaje dar si dezavantaje ca orice pe lumea asta

asubana 1

20.03.2011, 20:28

Rocsi 1

20.03.2011, 20:44

LUK 1

20.03.2011, 22:18

buna buna

divainbucatarie 1

21.03.2011, 09:24

mamaieelena 1

21.03.2011, 09:49

fasolea e dlicioasa mancata ponderat si bancul este haios

marcela1979 1

21.03.2011, 10:11

am ras cu lacrimi la bancul tau ,iar fasolea buna rau

elena1988 1

21.03.2011, 12:29

buna

ew320 1

21.03.2011, 14:53

mnea, mnea, offfff doamneeeeee, papaaaa bunnnnn, ihaaaaaaa

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 21:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume