Fasole scazuta de post

de pinguin in Mancaruri de post, 28 Mar 2011 | 24750 vizualizari

 

Reteta pe care v-o prezint e o adaptare proprie a binecunoscutei fasole scazuta ;)
Poate va fi si pe placul altcuiva...

 

INGREDIENTE

  • 250 g fasole alba uscata
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei chili
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 3 catei usturoi
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • foi de dafin
  • vegeta(Plafar)
  • leustean
  • sare
  • piper
  • ulei masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta de post:

Am lasat fasolea la inmuiat cateva ore,in apa rece.

Apoi am fiert-o si am schimbat apa de 3 ori.(Cu toate cred ca stim procedura asta.)

Am pus apoi fasolea la fiert in apa calda cu un pic de ulei si vegeta.Si am lasat-o la fiert peste o jumatate de ora.

Separat am calit in ulei ceapa,usturoiul,ardeiul.Dupa ce s-au imprietenit bine am adaugat si morcovul + telina.

Le-am lasat sa se patrunda bine si apoi am adaugat pasta de tomate,sarea si piperul.

Cand fasolea a fost fiarta am adaugat compozitia calita peste ea.Puteti sa zbrobiti inainte boabele de fasole cu o furculita.Eu asa am facut pantru ca imi place sa se lege un pic.

Mai adaugati sare daca e nevoie si foi de dafin spre sfarsit.

Si in cele din urma am adaugat si leusteanul.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta de post" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu naut si tarhon