Fasole scazuta la Crock Pot

de MotanLaOale in Slow Cooking, 6 Ian 2017 | 726 vizualizari

 

Parca a fost mai buna decat cea facuta clasic. Bineinteles ca a fost mancata cu carnati si muraturi.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole cu bob mare
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 3 foi dafin
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta la Crock Pot:

Fasolea se alege, se spala si se pune in apa rece de seara pana dimineata.


Dimineata, se pune la fiert in alta apa, 10 minute dupa ce clocoteste.


Se scurge de apa in care a fiert, intr-o strecuratoare.


In vasul Crock Pot-ului, punem uleiul si ceapa curatata si tocata marunt.


Se pune deasupra fasolea scursa.


Se presara vegeta si piper si se pun foile de dafin.


Se pune apa pana la nivelul boabelor si se amesteca.


Se pune vasul in aparat, se pune capacul, se pune pe pozitia "high" si se lasa 3 ore.


Dupa 3 ore, se pune pasta de tomate, se amesteca bine si se mai lasa 1 ora.


Se potriveste gustul cu sare si este gata.


Se mananca cu muraturi, langa carnati prajiti.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

07.01.2017, 12:35

Multumesc

RuxyRux 1

07.01.2017, 12:59

Wow! Motanel...ce buna!

MotanLaOale 1

07.01.2017, 13:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade