Ficatei de pui la tigaie

de dakris in Ficat, 20 Apr 2012 | 24668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei pui
  • 50 ml vin
  • 4-5 linguri ulei
  • condimente (sare, piper, busuioc, rozmarin, 1 foaie dafin mica)
  • 4 catei usturoi
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui la tigaie:

Ficateii se curata de membrane, se spala in mai multe ape, se taie in bucati potrivite, apoi se condimenteaza si se pun intr-o tigaie teflonata cu ulei si vin. Se lasa sa fiarba la foc mic si, cand s-a evaporat vinul, se adauga mujdeiul de usturoi facut din 4 catei de usturoi, un praf de sare si 4-5 linguri de apa. Se mentine pe foc inca cateva minute pana se evapora apa si ficateii s-au prajit putin. Se adauga patrunjel tocat marunt si se servesc cu mamaliguta.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ficatei de pui la tigaie-0
Ficatei de pui la tigaie-1

COMENTARII (21)

babi5

babi5 1

25.06.2013, 19:24

nilgun

nilgun 1

09.08.2013, 20:41

buni

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 09:00

gustosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!