File de pangasius la cuptor

de Bia27 in Pangasius, 20 Mar 2013 | 15394 vizualizari

 

Ca tot suntem amatori de peste ,m-am gandit sa va prezint ultima reteta de peste gatita de mine,care e si buna de consumat fiind in post.In general prefer pastravul,dar sotul negasind pastrav la supermarket,a ales pangasius,a iesit nesperat de bun.

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de pangasius
  • 4 bucatele de usturoi
  • 1 lamaie
  • boia
  • rozmarin
  • cimbru
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius la cuptor:

Incepem prin a curata pestele de grasime,il spalam cu apa rece,apoi il punem pe un servet de hartie si absoarbem apa din el.Pregatim o folie de aluminiu pe care o ungem cu ulei,ungem si pestele cu ulei si il punem pe folie.Il condimentam cu boia,rozmarin,cimbru,sare si piper,punem cate o felie de lamaie pe fiecare file,apoi stoarcem putina zeama de lamaie si adaugam bucatile de usturoi taiate in doua.Inchidem folia si dam la cuptor pt aprox 25 min la foc potrivit.Se serveste cu ce garnitura poftiti.Noi l-am servit cu garnitura de cartofi natur,salata de varza si sos de usturoi.

 

TIPS-URI

1

Dupa cum se observa in imagini ,eu am taiat fileurile in doua ,punand intr-o folie trei bucatele.Puteti sa le puneti si intregi.

2

Pestele se ia cu o paleta,cu grija pentru ca se rupe destul de usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Geanina87 1

14.12.2013, 08:43

La multi ani!!!

reisnaor_2006 1

19.11.2014, 07:53

DeliciidelaM 1

10.04.2016, 09:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu legume