Desert flan cu fructe de padure

de Catalina L in Dulciuri, 21 Oct 2017 | 2607 vizualizari

 

 
Dupa Flan cu nuca de cocos si Flan cu mere caramelizate, va propun o varianta cu fructe de padure si sirop de coacaze rosii.
Il putem varia la infinit si schimba proportiile intre laptele de cocos si laptele normal.
O reteta racoritoare si delicioasa.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/08/flan-cu-fructe-de-padure.html
 

 

INGREDIENTE

  • 400 g de lapte condensat indulcit
  • 3 oua
  • 200 ml de lapte
  • 400 ml de lapte de cocos
  • 200 g de fructe de padure (afine, zmeura, mure)
  • pentru decor sirop de coacaze rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert flan cu fructe de padure:

Incalziti cuptorul la 180°C.

Amestecati laptele cu laptele de cocos si cu laptele condensat.

Adaugati ouale treptat si amestecati bine. 

Turnati compozitia in tava de chec. Puneti deasupra jumatate din fructele de padure.

 

Puneti apa fierbinte intr-un vas pentru cuptor si puneti tava de chec in vas.

Coaceti 40 de minute, suprafata trebuie sa fie colorata, iar lama cutitului trebuie sa iasa curata.

Dupa 30 de minute am pus o foaie de aluminium deasupra.

Lasati sa se raceasca si dati la rece cel putin 6 ore.

Inainte de a-l scoate din forma, treceti o lama subtire de cutit pe margini si rasturnati-l pe un plat de serviciu.

L-am decorat cu sirop de coacaze rosii de casa si cu restul de fructe.

A fost foarte apreciat !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert flan cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti si ciocolata