Flan de dovlecel

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2010 | 24249 vizualizari

 

ne-a placut la nebunie ,merita sa-l incercati

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovlecel
  • 150 g smantana
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 4-5 catei usturoi
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • putina sare
  • 2 linguri de ulei masline
  • unt pt uns vasul
  • rosii chery pt decor,masline,ardei verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flan de dovlecel:

Se rade dovlecelul prin razuatoarea cu ochiuri mari si se caleste in 2 linguri de ulei 5-7 minute,dupa care se lasa la racit putin.


Se bat ouale cu nucsoara,sare,usturoi dupa care se pune smantana si laptele si se amesteca cu dovlecelul calit.


Se unge un vas cu unt bine dupa care se toarna compozitia si se da vasul la cuptor 45 minute la 180 grade.


Se serveste rece ,ca si aperitiv sau ca si garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Flan de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

epurasha2bb 1

17.08.2010, 12:45

nadina multumesc de raspuns si de link! am vazut si acolo si mi-a placut si acela si al tau! trebuie sa fac si eu la fetite curand!

danis 1

18.08.2010, 14:10

Ai o rabdare de fier fatasi asta a fost foarte bun

jolygina 1

19.08.2010, 13:41

ups am ratat reteta aceasta asa ca poate mai a ramas o portie ,arata super si cred ca-i foarte delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Branzoaice
  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ochelari cu muștar, sirop de rodie și cașcaval

ieri la 21:09

Cartofi cu ceapă, usturoi și boia de ardei dulce

ieri la 20:52

Salata de ouă

de RODIMUR 7

ieri la 09:13

Rulori cu șuncă, cașcaval și baby spanac

pe 19.02 la 21:37

Briose cu ton si masline

de Rocsi 9

pe 19.02 la 19:50

RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu creveti