Focaccia umpluta cu Steak si salata de sfecta rosie cu branza Feta

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 27 Noi 2015 | 569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sandvis:
  • 1 focaccia
  • 300 grame steak
  • sare/piper/cimbru
  • 2 ardei copti
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 lingura otet balsamic
  • 1/2 lingura ulei de masline
  • 3 lingurite hrean conservat
  • 75 grame rucola
  • Pentru salata:
  • 200 grame sfecla rosie fiarta
  • 1 lingura otet balsamic
  • sucul de la 1/3 lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 30 grame branza feta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia umpluta cu Steak si salata de sfecta rosie cu branza Feta:

Se da sfacla pe razatoarea mare si se amesteca cu sare, piper, otetul balsamic, sucul de lamaie si uleiul, apoi se adauga patrunjelul tocat si branza feta si se amesteca pentru omogenizare.


Se presara sare, piper si cimbru pe bucata de steak si se gateste pe un gratar fierbinte cateva minute, intorcand-o des de pe o parte pe cealalata.


Se incalzeste foccacia in cuptor.


Se toaca ardeii copti si se amesteca cu patrunjelul, sare, piper, otet balsamic si uleiul de masline. Se aseaza bucata de steak deasupra si se lasa sa se odihneasca cateva minute.


Se taie focaccia longitudinal, se stropeste cu putin ulei de masline, se unge una din jumatati cu hrean si se aseaza rucola deasupra.


Se acopera steak-ul cu mixul de ardei copti, se feliaza, se aseaza pe focaccia, iar desupra se toarna restul de mix de ardei copti, impreuna cu sucul rezultat.


Se consuma imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia umpluta cu Steak si salata de sfecta rosie cu branza Feta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

27.11.2015, 21:54

Cat de apetisantaaaaa

Satisfyyourcravings 1

28.11.2015, 23:15

Gicuta69 1

03.12.2015, 09:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de miel cu fistic in stil marocan