Frigarui

de Mariuka in Porc, 24 Ian 2012 | 3787 vizualizari

 

Duminica aceasta a fost bucatar sotul meu. Face niste frigarui apreciate de toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc
  • un cartof
  • o ceapa 
  • 2 ardei grasi
  • 4-5 ciuperci
  • sare 
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Carnea de porc se taie cubulete, cartoful, ceapa, ardeii si ciupercile se curata si se taie tot cubulete.

Se aseaza pe frigaruie carne, ardei, cartof, ciuperci, ceapa ( sau in ce ordine doriti) se condimenteaza si se pun pe gratar. Se intorc des pentru a se face bine pe toate partile. 

La aceste frigarui am adaugat si o salata de varza acra, care am preparat-o astfel : varza am taiat-o fasii, am spalat-o si am pus-o la scurs. Intr-un bol am amestecat varza cu ulei, putin piper si sare daca nu este destul de sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

25.01.2012, 00:04

Bya Ralu 1

03.02.2012, 14:37

super

VERONICA2607 1

13.02.2012, 19:43

superbe..dar nu te-ai incurcat..le-ai facut mari asa cum imi place mie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de iarna la cuptor