Frigarui de porc si legume

de Valclaudia in Porc, 8 Iul 2017 | 1436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr pulpa de porc taiata cuburi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 zucchini proaspeti
  • 4-5 ardei rosii kapia
  • 2 morcovi mari
  • 4 cartofi albi de marime medie
  • sare, boia dulce si piper dupa gust
  • apio (arpagic verde) proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc si legume:

Pulpa de porc se taie cuburi de marimea dorita, apoi adaugam uleiul de masline, sare,boia dulce si piper dupa gust, masam usor carnea sa se unga uniform cu amestecul de ulei si condimente.


Spalam sub jet de apa rece, ardeii kapia si zucchini, apoi le taiem bucati.


Insiram apoi pe bete de frigarui, carnea si legumele, alternandu-le dupa preferinta, le asezam pe un platou, acoperim cu folie alimentara si le dam la rece cel putin 1 ora.


Curatam si spalam morcovii si cartofii.


Morcovii i-am taiat rondele, cartofii i-am taiat pai. Am folosit un cutit ondulat pentru branzeturi.


Am tapetat tava cu staniol, am picurat peste legume putin ulei de masline, am adaugat dupa gust, sare si piper si am dat tava la cuptor pentru 20 minute, folosind functia de coacere cu ventilatie.


Dupa acest timp, am scos frigaruile din frigider si le-am asezat peste morcovi si cartofi.


Am dat din nou tava la cuptor pentru alte 30 minute, am rotit din 10 in 10 minute frigaruile sa se gateasca uniform.


Am servit frigaruile alaturi de legumele care au primit savoarea scursa din carnea de porc, ardei si zucchini, cu arpagic verde proaspat tocat.


Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

09.07.2017, 20:58

Mmm, sunt foarte bune!

miki_a 1

11.07.2017, 00:47

Ce bune sunt!

Gheorghita_T 1

15.04.2018, 08:58

Foarte gustos !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv fursecuri cu parmezan si mix de seminte

ieri la 21:53

Desert placinta rulata cu fructe de padure

ieri la 20:53

Tarta cu branzeturi, rosii si baby spanac

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de porc si ciuperci