Frigarui de vinete cu sos de iaurt

de katty in Mancaruri de legume, 15 Ian 2016 | 3221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • sare
  • piper macinat
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 castraveti
  • 250 ml iaurt
  • 2 catei de usturoi
  • frunze de menta tocate fin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de vinete cu sos de iaurt:

Spalam vinetele, le curatam de coaja si le taiem cubulete potrivite de marime.

Presaram putina sare si le lasam la scurs intr-o sita. Dupa ce s-au scurs le tamponam cu servete absorbante,presaram deasupra piper macinat si ulei.

Amestecam bine, apoi infigem vinetele in tepuse de lemn.

Punem frigaruile pe gratarul incins, pe toate artile, pana vinetele se inmoaie.

Pentru sos  curatam castravetii de coaja si ii radem pe razatoarea mica.

Zdrobim usturoiul curatat si il amestecam cu castravetii, iaurtul,sare si piper dupa gust si frunzele de menta tocate.

Servim frigaruile cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de vinete cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Gicuta 1

18.01.2016, 09:18

mihaelar63 1

25.01.2016, 09:07

Interesant

kytz 1

24.06.2017, 17:45

Interesant și de probat! Arată mult prea bine!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Felii de vinete cu branza, la cuptor