Friptura de iepure

de noiinbucatarie in Iepure, 23 Feb 2016 | 1688 vizualizari

 

Am incercat alta varianta de iepure decat scazut la cuptor sau la ceaun si a fost foarte bun. Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/friptura-de-iepure/

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure
  • 1 capatana de usturoi
  • 4-5 cartofi
  • 4-5 linguri de bulion
  • sare, piper
  • verdeata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure:

Se pune carnea de iepure la fiert pana cand da in clocot.


Cand este gata, se pune intr-o tava carnea de iepure, cartofii taiati, usturoiul taiat marunt, bulion si apa si se da la cuptrul preincalzit pentru inca 50 de minute sau pana cand carnea de iepure si cartofii sunt facuti.


Se adauga sare si piper dupa gust.


La final se adauga verdeata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

anca_rm 1

24.02.2016, 08:37

bunnn

noiinbucatarie 1

24.02.2016, 16:31

va multumesc!

MotanLaOale 1

26.02.2016, 19:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor