Friptura de porc impanata, cu vin la cuptor

de susu in Porc, 24 Feb 2010 | 16280 vizualizari

 

INGREDIENTE

    1 kg carne de porc sa aibe si nitica grasime

    1 capatana de usturoi

    3 morcovi

    1 gutuie vin rosu sec sau demisec

    ulei de masline

    mustar

    amestec de condimente pentru friptura: boia dulce sau picanta, cimbru, piper, vegeta, oregano, busuioc, rozmarin.

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc impanata, cu vin la cuptor:

Se unge bucata de carne intreaga cu putin mustar si ulei de masline si se condimenteaza pe toate partile. Se cresteaza pentru a se introduce catei de usturoi si se lasa la frigider de pe-o zi pe alta. Se pune carnea a doua zi impreuna cu morcovii intregi, gutuia bucati mai mari si vinul cu apa. Eu am folosit carne de porc de tara si am pus o parte apa si trei de vin.



Se da la cuptor la foc mic cateva ore bune. Se mai stropeste carnea din cand in cand cu sosul din tava pentru a se rumeni frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc impanata, cu vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

AlinaIpate 1

25.02.2010, 09:12

Faina ideia de marinare! Am mai auzit-o la un var! El a procedat asa cu muschiulet de vita! Foarte fain! Am sa aplic si eu!

dicarmencitta1957 1

25.02.2010, 11:50

Tare bine arata,sunt sigura ca a fost si tare delicioasa.

Nicolae 1

25.02.2010, 18:20

fara cuvinte ...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat foietaj de casă

de Ancutsa 6

ieri la 22:36

Budinca de chia cu iaurt

ieri la 22:08

Prajitura cu mere

ieri la 21:54

Vita cu sos de soia si legume

ieri la 21:35

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci