Friptura de pui la cuptor

de onuta in Pui, 13 Iul 2010 | 10199 vizualizari

 

Va urez pofta buna .

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • usturoi ras ( o capatana )
  • ulei
  • o canuta de 150ml.vin alb
  • pasta de tomate ( 2 linguri )
  • boia de ardei dulce ( o lungura jumate )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor:

1.Se spala puiul , se imparte in bucati, iar fiecare bucata se unge si pe o parte si pe alta cu putin ulei , cu pasta de tomata si se presara mirodeniile dupa gust.( sare, piper, rozmarin , boia de ardei dulce ).


2.Se aseaza bucatile intr o cratita si se stropesc cu vinul alb si se baga la cuptor la foc potrivit circa 30 min.


3.Cand este aproape gata puiul se rade usturoiul si se stropeste cu zeama lasata si se mai baga la cuptor 10 minute.


4.Se poate servi puiul simplu sau cu garnitura de cartofi natur .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Cris2711 1

01.01.2011, 19:06

foarte bun si delicios La Multi Ani

elena1988 1

22.03.2011, 18:48

nuti28 1

02.12.2013, 15:47

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sos garam masala
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor