Friptura de pui la Philips Multicooker

de Doinavar in Pui, 18 Noi 2013 | 6670 vizualizari

 

M-am gandit sa frig un pui intreg, sa vad daca si cum imi iese. M-am apucat de treaba si am asezonat puiul cu fel de fel de condimente si am probat daca incape in vasul de gatit. A incaput la fix, altfel trebuia sa il tai sau sa il fac la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de 1.3-1.5 kg
  • 5 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei
  • cimbru
  • rozmarin
  • maghiran
  • boia de ardei
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la Philips Multicooker:

Am taiat usturoiul feliute subtiri si l-am adaugat peste ulei in vasul de gatit. Am pus puiul la prajit. Din MENU am setat programul FRY, din COOKING TIME am selectat 10 minute. Am apasat START si am prajit puiul, cu capacul deschis, cate 5 minute pe fiecare parte.


L-am intors din nou, cu pieptul in sus, si am adaugat 150 ml apa. Din MENU am setat programul STEW si din COOKING TIME am ales 40 de minute. Am inchis capacul si am apasat butonul START. Treaba e cam gata, asteptam sa vedem cum iese.


Aveti grija cum rasturnati puiul pe platou, luati vasul, il inclinati si lasati sa alunece, sa nu se rupa bucati, sa nu va stropiti. L-am servit cu garnitura de legume si suc propriu ramas in vas, am presart si putin patrunjel tocat.

A fost super la gust, aromat si foarte fraged. Gata. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

18.11.2013, 20:52

Panacris 1

19.11.2013, 07:58

Doinavar 1

25.11.2013, 12:38

Multumesc mult.

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:32

Chiftele cu linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:29

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

pe 12.04 la 20:49

Paste cu pesto de leurda si spanac

pe 12.04 la 20:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:32

Chiftele cu linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:29

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

pe 12.04 la 20:49

Paste cu pesto de leurda si spanac

pe 12.04 la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor