Friptura din burta de porc la Slow Cooker

de anca_rm in Porc, 19 Iul 2017 | 229 vizualizari

 

Intr-una din zile am fost la cumparaturi si am vazut in vitrina cu carne o bucata de burta de porc care mi-a facut cu ochiul. Asa ca mi-am zis ,,a mea esti,,.
Cand am luat-o am si vazut-o facuta lent, cu ceapa, rozmarin si un baton de scortisoara.
 
Am asezat-o langa dovlecei facuti pe grill, dar se poate pune langa cartofi sau orice alta garnitura sau o simpla salata.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata burta de porc (500 gr)
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1fir rozmarin
  • 3 cm ghimbir
  • 1 baton scortisoara
  • 100 ml vin rosu
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din burta de porc la Slow Cooker:

Am sters bucata de carne cu un servetel de hartie ca sa nu fie umeda.


Pe partea cu sorici, am crestat-o ca sa iasa mai bine grasimea din ea.


Punem o tigaie la incins. Cand este incinsa, bine asezam carnea cu soricul in jos si o lasam sa prinda culoare. Intoarcem carnea pe toate partile si o rumenim.


Asezonam cu sare si piper si asezam carnea in vasul de la slow cooker (daca nu aveti un astfel de aparat se poate face la cuptor).


Adaugam ceapa taiata grosier, usturoiul zdrobit, ghimbirul maruntit, batonul de scortisoara, firul de rosmarin si vinul.


Punem capacul si pornim aparatul pe temperatura mare pentru 3 ore.


Servim carnea calda.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din burta de porc la Slow Cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

kytz 1

21.07.2017, 11:16

Arată demențial...... !

dantes 1

21.07.2017, 18:54

Buna!

oanapl 1

21.07.2017, 23:16

Imi ploua in gura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor