Desert fursecuri cu nuci de macadamia

de cristina1985 in Prajituri, 15 Noi 2019 | 1826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 80 g nuci de macadamia
  • 1-2 lg miere
  • 100 g ciocolata alba de calitate
  • 130 unt
  • 1 ou
  • 60 g zahar brun
  • 190 g faina
  • 1 lg-ta praf de copt
  • 1/4 lg-ta scortisoara
  • un praf sare
Portii: 27
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu nuci de macadamia:

Eu nu am gasit nuci de macadamia crude, asa ca am folosit prajite si sarate. Se pot taia in bucatele (eu le-am lasat intregi) si se pun pe foc impreuna cu mierea, pana se caramelizeaza. Se lasa la racit pana se face aluatul.

Intr-un vas se amesteca faina, praful de copt, scortisoara si sarea. In alt vas se amesteca untul (la temperatura camerei) cu zaharul. Adaugati oul si apoi, amestecul de faina.

Ciocolata se toaca marunt si se pune in aluat, alaturi de nucile de macadamia. Se fac sfere din aluat si se turtesc putin, dupa care le puteti coace in cuptorul preincalzit, timp de 12-15 minute, foc mic. Sa verificati dupa 10 minute, pentru ca se pot arde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu nuci de macadamia" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca