Fursecuri cu Nutella

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 9 Feb 2012 | 7351 vizualizari

 

Va asigur ca sunt atat de fragede si de moi incat nu te poti oprii din mancat.
Sursa aici http://gourmandine.ro/retete-fursecuri/fursecuri-ovis-molis/

 

INGREDIENTE

  • 1 galbenus de ou
  • 180 g unt/margarina
  • 100 g zahar pudra
  • 1 praf de copt
  • vanilie
  • 1 praf de sare
  • 300 g faina
  • nutella pentru umplut sau gem ca in reteta originala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu Nutella:

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine spuma, peste care adaugam vanilia ( doar semintele, daca nu aveti pastai de vanilie folositi esenta de vanilie ) .

Adaugam oul si omogenizam compozitia., dupa care incepem sa turnam si faina amestecata cu praful de copt. Framantam pana devine un aluat moale, nelipicios pe care il vom invelii intr-o folie si-l vom baga 30 de minute la frigider ( eu am sarit peste pasul asta )

Din aluat formam bilute cat o nuca, pe care le vom pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cu ajutorul unei ustensile care are capatul rotunjit, formam cate o adancitura in fiecare biluta. Umplem adanciturile cu nutella sau gem. Dam la cuptorul preincalzit cca  15-20 minute la foc mediu. Dupa ce s-au copt se lasa la racit.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

MIUTA 1

10.02.2012, 11:08

Frumoase si delicioase!

VERONICA2607 1

12.02.2012, 12:31

vreau si eu..macar unul

alinutza1983 1

12.02.2012, 14:33

incercat! fragedeeeeeeee si bune! ai dreptate: nu te poti oprin din mancat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Prajiturele "Boabe de cafea"