Desert fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

de lucy2002 in Dulciuri, 13 Oct 2019 | 3131 vizualizari

 

 Am zarit reteta la Jamila si musai am zis ca trebuie s-o probez si eu. Noua ne-au placut enorm de mult, pot spune ca sunt cele mai bune fursecuri pe care le-am mancat vreodata. Va recomand sa le probati si voi!

 

INGREDIENTE

  • 210 gr faina
  • 1 ou
  • 200 gr unt de arahide
  • 200 gr zahar
  • 100 gr unt moale 82% grasime, la temperatura camerei
  • 150 gr ciocolata amaruie
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • vanilie
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu unt de arahide si ciocolata:

Intr-un bol adaugam: untul cu grasime de 82%, untul de arahide, zaharul si cu un mixer amestecam totul pana devine un amestec cremos. Adaugam oul, esenta de vanilie si amestecam in continuare, adaugam faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si mixam la viteza mica iar la sfarsit adaugam ciocolata  taiata marunt si amestecam cu o spatula sau cu mana pana incorporam ciocolata, aluatul este gata.

Cu ajutorul lingurei de inghetata formam fursecurile si le asezam intr-o tava tapetat cu hartie de copt. Introducem tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 175 grade C, pentru maxim 12-15 minute. Dupa ce le scoatem din cuptor, le lasa sa se racoreasca in tava deoarece sunt foarte fragede si se sfarama.

TIPS-URI

1

daca doriti fursecurile mai moi le lasati 12 minute la copt, daca le doriti crocante le lasati in cuptor 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu unt de arahide si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri de ovaz cu stafide