Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

de Constelatialeu in Dulciuri, 27 Noi 2022 | 3927 vizualizari

 

 Astazi va prezint Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise.
Ingredientele necesare sunt: unt, zahar, ou, lapte, faina, gem.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise
  • 250 g unt cu 82% grasime
  • 200 g zahar pudra
  • 4 galbenusuri
  • 450 g faina
  • 100 ml lapte cu 3,5% grasime
  • esenta vanilie bourbon
  • un praf de sare
  • 5 g praf de copt
  • gem de caise
  • zahar pudra
Portii: 65
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise:

Iata cum se prepara Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise:

Untul moale se amesteca cu zaharul pudra pana obtinem o pasta moale, se adauga si esenta de vanilie si se omogenizeaza. Separat se amesteca galbenusurile cu sarea si laptele, apoi se incorporeaza in amestecul de unt si zahar. La final se adauga, cernute, faina si praful de copt,se omogenizeaza bine pana se obtine un aluat mai moale. Acest aluat se pune intr-o punga posh, se taie varful si se posheaza niste bile in care facem o adancitura cu ajutorul degetului. In fiecare adancitura punem gem de caise. Intr-oducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade, se coc cca 20 min sau pana incep sa se rumeneasca frumos pe margine. Se scot din cuptor se azeaza pe un platou si se pudreaza cu zahar pudra. Se pot pastra mai multe zile intr-o cutir de tabla speciala pentru fursecuri, asta in cazul in care nu dispar cat ai zice fursec.Nimic complicat, se fac repede se manaca la fel de repede.

Vezi si reteta de Nuci umplute.

TIPS-URI

1

in cazul in care ati uitat sa scoateti untul din frigider puteti sa il dati pe o razatoare si ati rezolvat problema cu untul moale

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rulouri cu crema de vanilie