fursecuri fragede

de luminita20_2006 in Prajituri, 14 Dec 2010 | 9896 vizualizari

 

o reteta simpla si foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 250 ml ulei
  • 450 g faina
  • 1 esenta de vanilie
  • ciocolata bobite  
  • crema:
  • 100 gr unt
  • 50 gr nuci
  • 75gr zahar pudra
  • 1/2 plic ness
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA fursecuri fragede:


Se amesteca ouale cu zaharul timp de 3 min apoi se adauga uleiul si faina la final se pune esenta de vanilie. Se fac forme in tava cu ajutorul unei linguri se toarna gramajoare sau al unui pos(eu am pus si bobite de ciocolata. Se dau la cuptor 10-15 min. atentie sa nu se arda la fund. crema:Untul se bate cu zaharul pana cand obtinem o spuma apoi se aduga galbenusurile, nessul si apoi nucile macinate sau taiate.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

14.12.2010, 22:15

MotanLaOale 1

15.12.2010, 08:32

giuliana 1

15.12.2010, 08:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
"Mamool"- Prajituri arabesti de Sarbatori