Fursecuri spritate, cu ciocolata

de gaby_duceag in Dulciuri, 23 Dec 2014 | 1323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt sau Rama mit Butter
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 80 gr zahar pudra
  • 2 oua
  • 250 gr faina
  • o lingurita praf copt
  • o lingurita extract de vanilie
  • un vf cutit sare
  • o lingura cacao neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri spritate, cu ciocolata:

Intr-un vas termorezistent puneti untul, ciocolata taiata bucatele si zaharul pudra.


Lasati la foc mic amestecand pana la omogenizare.


Lasati sa se raceasca, apoi adaugati vanilia si ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare.


Adaugati faina cernuta amestecata cu cacaua si praful de copt, in doua transe. Omogenizati.


Puneti compozitia in presa de fursecuri (eu am pus-o in posh :))) si am facut muschi la brate strangand la poshul ala :))), da' a trecut si asta :D )


Spritati fursecurile pe o tava in care ati pus hartie pentru copt apoi bagati tava la cuptor.


Coaceti la 180 grade timp de 10 minute.


Pudrati cu zahar pudra, glazurati cu ciocolata topita sau lasati-le exact asa cum sunt! :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri spritate, cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Zambareata 1

24.12.2014, 12:02

Chiar ca bune sunt,tocmai am papat una,aseara la 10 spritam de zor la fursecurile astea,am facut si eu muschi ca tineDa' nu-mi pare rau ca asa-s de buneeee,daca mai stau mult pe langa ele nu mai ramane nimicBravooo

gaby_duceag 1

24.12.2014, 20:09

)) tu, sincer iti zic, mie nu imi plac ))))))))). pt mine " ceva bun" e numa ce are crema, restul e de mancare))

Bya Ralu 1

30.12.2014, 15:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti sau ochi de elefant