Intr-un vas termorezistent puneti untul, ciocolata taiata bucatele si zaharul pudra.
Lasati la foc mic amestecand pana la omogenizare.
Lasati sa se raceasca, apoi adaugati vanilia si ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare.
Adaugati faina cernuta amestecata cu cacaua si praful de copt, in doua transe. Omogenizati.
Puneti compozitia in presa de fursecuri (eu am pus-o in posh :))) si am facut muschi la brate strangand la poshul ala :))), da' a trecut si asta :D )
Spritati fursecurile pe o tava in care ati pus hartie pentru copt apoi bagati tava la cuptor.
Coaceti la 180 grade timp de 10 minute.
Pudrati cu zahar pudra, glazurati cu ciocolata topita sau lasati-le exact asa cum sunt! :))
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro