Fursecuri umplute cu crema de ciocolata

de Constelatialeu in Dulciuri, 18 Dec 2014 | 4360 vizualizari

 

In padurea cu alune,aveau casa doi pitici......si aveau ghinde,ciupercute,floricele,nuci si alte chestii,chiar si scoici,deoarece padurea era langa mare.....bune fursecutele astea de la casuta piticilor,dar migaloase rau.....Merisor e vinovata de servici.....sa se stie....

 

INGREDIENTE

  • Aluat pentru coji
  • 150 g rama butter
  • 1 lingura plina cu untura solida
  • 150 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 2 linguri iaurt cremos
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • cca 700 g faina ( la mine a fost suficient,la Merisor a intra mai mult)
  • Crema
  • 150 g nuca macinata
  • 200 g crema de ciocolata ( nutela,finetti,etc)
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri umplute cu crema de ciocolata:

Untura,rama si zaharul le mixam foarte bine pana devine o crema spumoasa,adaugam oul,iaurtul si bicarbonatul stin cu zeama de lamaie.Apoi adaugam faina,treptat.Amestecam bine pana obtinem un aluat nelipicios.Punem aluat la rece,cca 30 min.Cat timp sta aluatul la rece,incingem bine forma ( forma pe care am folosit-o este destul de grea si necesita sa fie incalzita bine).Umplem fiecare forma cu aluat,apoi inchdem forma,presand bine si asezam forma pe foc,intorcand pe o parte si pe alta,cca 1-2 min.Dupa ce am terminat de copt toate cojile,surplusul de pe margini l-am taiat cu foarfeca.


Crema :Crema de ciocolata o amestecam cu nuca macinata.


Luam fiecare coaja si o umplem cu crema,apoi lipim cojile cu aceiasi forma.Pudram cu zahar....si cam atat ca deja am obosit....

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri umplute cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

roxana_simona 1

19.12.2014, 16:13

bune

Ela68 1

19.12.2014, 16:25

mmmmmm, ce bunatate

Geanina87 1

20.12.2014, 20:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ciupercute si sos tomat

de RODIMUR 7

ieri la 13:00

Varza fiarta la Crock-Pot

de Bunica 7

ieri la 10:03

 Corndog

pe 29.05 la 21:24

Sparanghel cu bacon și cartofi wedges

de Meea 4

pe 29.05 la 18:50

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri umplute cu cocos si cacao