Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Ador supa de pui cu galuste si astea au iesit super pufoase.
Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le amestecam cu putina sare si le lasam deoparte ca sa-si intesifice culoarea. Apoi le amestecam apoi cu uleiul de masline.
Albusurile le batem spuma tare, le amestecam cu galbenusurile si adaugam grisul in ploaie amestecand usor, de jos in sus.
1
Cand adaugam grisul nu amestecam tare, ca sa nu se sfarame aluatul si ramana pufos.
2
Aluatul este moale dar il lasam 15 minute sa se odihneasca si se umfla.
3
Se fierb in supa clocotita la foc mic.
4
Dupa ce se umfla putin se pune deasupra o cana cu apa rece si se acopera oala de supa cu un capac.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult