Gazpacho - supa fara foc a spaniolilor

de Adinuta in Vegan / Raw vegan, 13 Apr 2010 | 11271 vizualizari

COMENTARII (43)

mihaelar63 1

13.04.2010, 16:35

multumim adinuta ca ne pregatesti de zile calduroase ce vor urma , sanatos , rapid ,si fara foc

Miha 1

13.04.2010, 16:39

Foarte buna trebuie sa fie. Si e asa frumoasa si colorata. Din pacate, ai mei nu mananca legume crude.

Adinuta 1

13.04.2010, 16:41

mihaelar63, eu nu ma asteptam sa fie atat de gustoasa, dar e chiar buna, cremoasa

ela 1

13.04.2010, 16:41

mai adinuta la noi inca e tare frig,se mai lasa caldura sa mearga in casa,eu vreau sa imi dai ceva fierbinte

Adinuta 1

13.04.2010, 16:42

Miha, pai cum... nici salate? ca asta asa pare, ca o salata cu sos

ela 1

13.04.2010, 16:42

ce mai imi plac pozele tale

Miha 1

13.04.2010, 16:44

Nici macar...

Adinuta 1

13.04.2010, 16:46

ela, pai de aceea am pus piper cayenne... stii ce fierbinte e la limba? se stie ca te incalzeste si pe interior, e bun la inima, ajuta la digestie... il mai laud mult? si cat de frig ela tine? ca in Polonia, unde e in general mai frig ca in Romania, am lalele in gradina

Adinuta 1

13.04.2010, 16:48

Miha...dar nu poti sa-i pacalesti deloc? ca au atatea vitamine... se cam pierd din ele la gatit... dar am o idee in acest sens, o sa revin cu ea

Miha 1

13.04.2010, 16:52

Adinuta, crede-ma ca am acus 5 ani de experienta in "incercari de pacaleala" , incununati cu niste esecuri rasunatoare. Pana la vecinul de la 2 rasuna. Dupa atatia ani de parlamentari si dat de ceasul mortii ( din partea mea ) a ajuns fii-miu sa ma intrebe intr-o zi: "auzi mami? da' un suc de castraveti imi poti face?"

ela 1

13.04.2010, 16:54

am si eu lalele o multime,dar de abea acum se deschid,am si petunii dar care sunt f mici nu apuca sa se deschida florile ca se si ofilesc atat e de rece noaptea,din semintele de flori pe care le-am pus nu au iesit inca mai nimic,noaptea sunt si 7-9grade

Sylvia 1

13.04.2010, 17:08

Arata foarte bine, e des intalnita si aici e prima data cand o vad asa cu multe bucatele in ea si imi place ca aici e lasata crema, doar de decor ceva putin sau cateva cubulete de paine.

Adinuta 1

13.04.2010, 17:22

Miha, se vede ca nu am copii si sunt prea optimista

Adinuta 1

13.04.2010, 17:23

Ela, inseamna ca aici e mai cald un pic. Rabdare, vine si soarele

Adinuta 1

13.04.2010, 17:25

Sylvia, da, se poate face in doua moduri. Eu il prefer pe cel partial crema, restul cuburi. Se simt mai bine ingredientele... parca si arata mai bine, mai colorat

ana 1

13.04.2010, 17:28

wow Adinuta ce faina e ,mi-ai facut pofta.Zilele acestea o s-oncerc sa vedem ce zice trupa .

Adinuta 1

13.04.2010, 17:32

Ana, daca trupa are in componenta si copii, nu garantez pentru ea

gospodinadecriza 1

13.04.2010, 17:43

Adinut micut, pufos, e vara in cap la tine! Ai devenit Raw-ista!

Cu trupa de copii ai dreptate!

Adinuta 1

13.04.2010, 17:54

ralucuta, nu e inca vara, dar merge la astenia de primavara ceva mai proaspat asa n-am devenit raw-ista, mananc si gatit, doar ca in proportie mai mica carne rosie nu prea mancam oricum, decat un mic sau de sarbatori ceva...nu mai mananc pui, dar la peste nu am renuntat, imi si place si cred ca e nevoie si de ceva produse animale pentru a nu avea alte carente.(nu ma tenteaza sa iau suplimente) Ce am reusit e sa am foarte multe legume si fructe proaspete in alimentatie, le consum zilnic si asta as vrea sa incurajez. Nu neaparat o dieta raw, e o decizie prea importanta, ci a adauga retete fara foc in alimentatie, in masura in care vrem si simtim ca ne face bine

silvi0ara 1

13.04.2010, 18:12

Ce frumos arata,si este si tare buna.

ana 1

13.04.2010, 18:44

Adinuta cred ca ar papa ,mai putin dovlecelul ,in rest papa orice leguma cruda ,gatita .Se poate adapta reteta in functie de ce le place

ANCA 1

13.04.2010, 20:31

rivka 1

13.04.2010, 21:11

suoper bun si mai ales fff sanatos, arata si in poza fff bine !

gospodinadecriza 1

13.04.2010, 21:15

Bravo, Adinutz, vezi, ai impresionat-o si pe Anca!

rivka 1

13.04.2010, 21:17

Anca unde ai disparut asa??????????????????????

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gazpacho