Gem de kiwi

de susu in Dulciuri, 21 Iun 2016 | 695 vizualizari

 

INGREDIENTE

Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de kiwi:

Fructele trebuie sa fie moi și bine coapte. Se spala, se curata și se taie cubulețe. Punem zaharul și lamaia peste și lasam jumatate de ora. Punem pe foc și amestecam sa nu se prinda. Daca nu s-a legat suficient mai adaugati zahar. Se pune gemul fierbinte in borcane, se pun capacele si se pun la loc cald pana a doua zi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Valclaudia 1

22.06.2016, 06:16

n-ai trecut ingredientele...

susu 1

26.06.2016, 14:13

2 kg de kiwi
1 cescuta de zahar
Zeama de la 1/ lamaie

MotanLaOale 1

30.06.2016, 12:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza si zahar ars