Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru ca tot suntem in post,va dau reteta mea de ghiveci si sper sa va placa
Toate ingredientele,curatate,spalate,apoi in cratita cu ulei,incep sa le asez in ordinea urmatoare:ceapa,morcovul,dovlecelul,vanata,telina si ardeiii,toate taiate rondele subtiri si asezate in vas;urmeaza jumatate din rosii tot rondele,cartofii cubulete, usturoiul zdrobit,varza suvite,pastaile,bamele,sare,deasupra restul de rosii,1cana cu apa,acoperit vasul cu o folie de aluminiu si dau la cuptor 30-40min;dupa acest timp,scot folia,amestec,mai potrivesc la gust si daca e nevoie,mai las la cuptor 10-15min.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult