Ghiveci la Crock-Pot

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 16 Iul 2016 | 952 vizualizari

 

Am pus mana pe cioroi si l-am asezonat cu legume......

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel cca 300 g
  • fasole lata galbena cca 200 g
  • 3 cepe de apa
  • 1 vanata cca 300 g
  • 7 fire de usturoi verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras portocaliu
  • 150 g morcov
  • 5-6 rosii mai mici
  • sare
  • piper
  • ulei cca 60 ml
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci la Crock-Pot:

Cica cioroiul asta Crock-Pot gateste in liniste nici o caraiala nu se aude, poti sa-ti faci manichiura, pedichiura-n liniste cat gateste el......asadar si prin urmare, pregatim legumele, le curatam, spalam, taiem, apoi punem in vasul ciroiului Crock uleiul adaugam legumele in straturi, presaram sare si piper peste fiecare strat, asezam capacul, bagam in priza si setam la functia high si ''uitam'' de el pana hat vreo 4 ore.Cu o 1/2 de ora inainte sa oprim aparatul adaugam rosiile. Acum sigur ca langa ghiveciul asta merge la fix niste fripturision.....si niste castraveti murati din vara asta....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

anca_rm 1

18.07.2016, 12:51

Zamfira 1

19.07.2016, 08:49

mihaelar63 1

20.07.2016, 00:35

Daca nu aveau zburatoare era buna de post ghiveciul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu soia si pasat(de post)