Gnocchi cu bacon şi sos de smântână

de diaconta in Paste, 7 Noi 2013 | 26489 vizualizari

 

O mâncare simplă,foarte rapidă,săţioasă şi foarte gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • 600 g gnocchi
  • 100 g bacon cubulete
  • 2 oua
  • 4 linguri smântâna
  • 100 g cascaval
  • Ceapa verde
  • Ulei
  • Sare,nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu bacon şi sos de smântână:

Gnocchi sunt niste gogosele din cartofi care pot fi preparati si în casa,sper sa reusesc în curând sa-i prepar.


Gnocchi le-am fiert în apa cu sare si putin ulei.


Se fierb doar 3-4 minute.Eu i-am lasat putin mai mult si au fost prea fierti.


Intr-o cratita am prajit baconul si ceapa verde cu putin ulei.


Ouale le-am batut si am pus peste ele smântâna si cascavalul razuit.


Când baconul a fost prajit,am pus gnocchi,apoi sosul de smântâna si putina nucsoara.


Am lasat pe foc pâna sosul a prins consitenta si cascavalul s-a topit.


Am servit cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu bacon şi sos de smântână" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Csilla87 1

17.07.2014, 15:07

Acuma am incercat si este foarte buna. Mersi de reteta! Doar atat am schimbat ca am pus ambele cutii de bacon si am pus mai mult cascaval.

jolygina 1

31.08.2014, 11:10

o sa incerc si eu cat de curand

DIANA B 1

05.01.2015, 14:57

Suuuper

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Carbonara cu smantana