Gnocchi cu leurda

de MotanLaOale in Porc, 4 Apr 2014 | 1150 vizualizari

 

Este vremea leurdei si daca imi place mult fac tot felul de combinatii. Foarte buni au iesit.

 

INGREDIENTE

  • 500 g gnocchi
  • 100 g costita afumata
  • 150 g carnati de casa
  • 150 g cascaval Delaco
  • 3 linguri parmezan ras
  • 4 linguri ulei de masline
  • 400 g rosii decojite in bulion
  • 2 linguri pasta ardei
  • 4 legaturi leurda
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu leurda:

Gnocchi se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj si se pun la scurs.


Leurda se curata de codite, se spala si se usuca cu un prosop.


Se pune in robot leurda cu 2 linguri ulei de masline si 3 linguri de parmezan si se mixeaza bine.


Cand devine aproape pasta se pune deoparte.


Intr-o tigaie in uleiul ramas se prajeste costita taiata fasii si carnatul taiat rondele.


Cand sunt prajite se pune pasta de leurda si rosiile in bulion maruntite.


Se fierb 8-10 minute, se adauga gnocchi fierti si se amesteca bine.


Se mai fierbe 5 minute impreuna.


Se unge o tava cu unt si se transfera amestecul in ea si se niveleaza.


Se presara cascaval ras si se introduce in cuptor 10-15 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.


Se serveste calda.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Cascavalul este optional. Este bun si fara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

simona72 1

05.04.2014, 15:59

Ce-mi place reteta!!

laura_n 1

05.04.2014, 17:15

Motanel, repet a nu stiu cata oara! Gatesti de ne imbolnavesti... si satul sa fii si tot mananci

MotanLaOale 1

05.04.2014, 17:51

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu pulpa de porc la cuptor