Gnocchi cu leurda

de MotanLaOale in Porc, 4 Apr 2014 | 3080 vizualizari

 

Este vremea leurdei si daca imi place mult fac tot felul de combinatii. Foarte buni au iesit.

 

INGREDIENTE

  • 500 g gnocchi
  • 100 g costita afumata
  • 150 g carnati de casa
  • 150 g cascaval Delaco
  • 3 linguri parmezan ras
  • 4 linguri ulei de masline
  • 400 g rosii decojite in bulion
  • 2 linguri pasta ardei
  • 4 legaturi leurda
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu leurda:

Gnocchi se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj si se pun la scurs.

Leurda se curata de codite, se spala si se usuca cu un prosop.

Se pune in robot leurda cu 2 linguri ulei de masline si 3 linguri de parmezan si se mixeaza bine.

Cand devine aproape pasta se pune deoparte.

Intr-o tigaie in uleiul ramas se prajeste costita taiata fasii si carnatul taiat rondele.

Cand sunt prajite se pune pasta de leurda si rosiile in bulion maruntite.

Se fierb 8-10 minute, se adauga gnocchi fierti si se amesteca bine.

Se mai fierbe 5 minute impreuna.

Se unge o tava cu unt si se transfera amestecul in ea si se niveleaza.

Se presara cascaval ras si se introduce in cuptor 10-15 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Cascavalul este optional. Este bun si fara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

RETETA RECOMANDATA
Muschi umplut cu legume si ghebe