Gogosi

de pity19 in Dulciuri, 7 Apr 2014 | 2574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina ,
  • 2 oua ,
  • 2 lg zahar ,
  • 1 lg sare ,
  • un cub drojdie ,
  • apa calda ,
  • zahar pudra .
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi:

Pregatim maiaua : Intr-un vas adaugam faina , lg de sare , 2 lg zahar , drojdia dizolvata in putina apa calda , cele doua oua. Amestecam bine cu o paleta , daca mai este nevoie punem apa calda si doua lingurite de ulei . Aluatul trebuie sa fie unul pufos dar sa nu fie lipicios. Acoperim vasul cu un prosop curat si lasam la odihnit aprox 60 de minute . Dupa ce a odihnit , pudram cu faina pe masa de lucru , luam o bucata din aluat , intindem cu sucitorul o foaie nu prea subtire , dam forme cu un pahar cu gura rotunda ; Intr-o tigaie adaugam ulei , lasam la incins ; Adaugam gogosile in tigaia incinsa , lasam sa se coaca bine pe ambele parti , scoatem pe o farfurie pe care am pus un servetel pentru a absoarbe uleiul ; Tot asa continuam pana terminam tot aluatul ; La sfarsit pudram cu zahar si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu ciocolata