Gogosi cu branza de vaci si smantana

de mena29 in Dulciuri, 23 Ian 2014 | 22356 vizualizari

 

Se intampla sa mi se faca dor de gogosi dar sa nu am timp foarte mult la dispozitie si atunci nu fac din aluat dospit ci le pregatesc pe acestea.Simplu si mult mai rapid.

 

INGREDIENTE

  • 350 g branza de vaci
  • 150 g smantana
  • 4 oua
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 lingura extracte de vanilie
  • 500 g faina
  • un strop sare
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza de vaci si smantana:

  Intr-un bol amestecam branza de vaci,smantana,ouale,coaja de lamaie si extractul de vanilie. In acest amestec incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt si sarea. Luam cu lingurita din compozitia rezultata si punem in tigaia cu ulei incins. Prajim cate un minut pe fiecare parte.Scoatem gogoselele pe servetele de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei. Cand sunt reci le pudram cu zahar pudra vanilat.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza de vaci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Gogosi cu branza de vaci si smantana-0
Gogosi cu branza de vaci si smantana-1
Gogosi cu branza de vaci si smantana-2
Gogosi cu branza de vaci si smantana-3
Gogosi cu branza de vaci si smantana-4
Gogosi cu branza de vaci si smantana-5
Gogosi cu branza de vaci si smantana-6
Gogosi cu branza de vaci si smantana-7
Gogosi cu branza de vaci si smantana-8

COMENTARII (42)

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

28.01.2014, 22:36

mihaelar63

mihaelar63 1

18.02.2014, 18:08

Place !!!

DIANA B

DIANA B 1

29.06.2014, 09:05

Cre'ca-s delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53