Desert gogosi cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 18 Ian 2021 | 2593 vizualizari

 

"retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 250-300 ml lapte
  • 1 cana faina alba
  • 1 cana faina integrala
  • 4 linguri zahar
  • 1 praf de copt
  • coaja de portocala
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • nutella
  • ulei
  • 2 linguri untura
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu ciocolata:

Intr-un bol batem ouale cu zaharul, adaugam laptele, coaja de portocala rasa, esenta de vanilie, sarea. Amestecam pana ce se omogenizeaza,adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt.

Amestecam bine pana ce se omogenizeaza,trebuie sa rezulte un aluat ca o smantana.

Intr-un ceaun,cratita adaugam 500 ml ulei si untura,lasam sa se incalzeasca.

Trecem lingura prin ulei si turnam in ulei,prajim pe ambele parti,scoatem pe un servetel de bucatarie.

Cat sunt calde le umplem cu nutella(care am incalzito la cuptorul cu microunde si am adaugat intr-un pos.

Le putem pudra cu zahar pudra sau glazura cu ciocolata.

Dupa o portie am avut nevoie sa lucrez o saptamana in gradina:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Panacris 1

19.01.2021, 20:18

dantes 1

21.01.2021, 12:55

Delicioase!

Rocsi 1

22.01.2021, 20:51

Ce delicioase sunt, stiu ca mai faceam si eu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu blat din albusuri cu ciocolata si crema de vanilie