Gogosi galbene si pufoase (post)

de nadina73 in Mancaruri de post, 23 Feb 2010 | 23773 vizualizari

 

super pufosi si buni

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina alba
  • 240 ml apa calduta
  • 1 cub drojdie (15g)
  • 2 linguri zahar brun (daca nu aveti puneti alb)
  • un varf de cutit de sare
  • 40 ml de ulei
  • ulei pt prajit
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi galbene si pufoase (post):

Eu pregatesc aluatul in masina de paine, la programul de framantare plus dospire.


Se scoate aluatul pe masa unsa cu putin ulei si se taie forme cu gura unui pahar sau cu alte forme, in functie de preferinta.


Se mai lasa putin pe masa, sa creasca, timp in care punem uleiul la incins. Se prajesc gogosile pe ambele parti si se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi galbene si pufoase (post)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

alina_darlau1 1

16.11.2010, 18:58

DIANA B 1

18.12.2010, 10:34

Super misto reteta , Nadinuta !
Stii , eu n-am folosit ,,Inteligenta" niciodata ptr framantat si ptr dospit , cred ca-i voi face safteaua cu aceasta reteta ...
FAVORITA !

RuxyRux 1

18.12.2010, 11:32

Cat de bune Nadina! Grozave!!!!! Dar oare ce nu faci tu grozav?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Plăcinte răzalite - de post