Gogosi galbene si pufoase (post)

de nadina73 in Mancaruri de post, 23 Feb 2010 | 23516 vizualizari

 

super pufosi si buni

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina alba
  • 240 ml apa calduta
  • 1 cub drojdie (15g)
  • 2 linguri zahar brun (daca nu aveti puneti alb)
  • un varf de cutit de sare
  • 40 ml de ulei
  • ulei pt prajit
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi galbene si pufoase (post):

Eu pregatesc aluatul in masina de paine, la programul de framantare plus dospire.

Se scoate aluatul pe masa unsa cu putin ulei si se taie forme cu gura unui pahar sau cu alte forme, in functie de preferinta.

Se mai lasa putin pe masa, sa creasca, timp in care punem uleiul la incins. Se prajesc gogosile pe ambele parti si se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi galbene si pufoase (post)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

alina_darlau1 1

16.11.2010, 18:58

DIANA B 1

18.12.2010, 10:34

Super misto reteta , Nadinuta !
Stii , eu n-am folosit ,,Inteligenta" niciodata ptr framantat si ptr dospit , cred ca-i voi face safteaua cu aceasta reteta ...
FAVORITA !

Rux 1

18.12.2010, 11:32

Cat de bune Nadina! Grozave!!!!! Dar oare ce nu faci tu grozav?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!