Gorgonzola finger food

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 2192 vizualizari

 

O reteta cu gorgonzola usor de preparat

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente pentru 15 cupe / 15 persoane:
  • 250 g  gorgonzola dolce IGOR
  • 100 g gorgonzola piccante IGOR
  • 300 g mascarpone
  • ghimbir
  • nuci  
  • sofron
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gorgonzola finger food:

Taiati gorgonzola dolce IGOR si dati-o prin blender pana cand obtineti un sos cremos.


Umpleti pana la jumatate fiecare cupa cu acest sos cremos de gorgonzola dolce.


Impartiti mascarpone in trei parti egale, fiecare in cate un bol.


In primul bol adaugati ghimbir proaspat ras, in al doilea bol cu mascarpone adaugati un varf de cutit de sofron, iar in ultimul bol adaugati nucile taiate marunt.


Puneti in fiecare cupa cate un strat cu mascarpone din fiecare bol.


Adaugati apoi inca un strat de sos gorgonzola dolce IGOR.


La final adaugati cate un strat de gorgonzola piccante IGOR, mixata in blender.


Decorati fiecare cupa cu legume taiate julienne sau cu nuci tocate marunt. Serviti impreuna cu paine prajita.


Reteta de PAOLA NAGGI / advertorial produse marca Igor


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gorgonzola finger food" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

bubulina44 1

27.03.2012, 09:23

looking great

BuburuzaBubu 1

08.04.2012, 22:30

yaaamy

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui pe pat de sare cu legume si sos gorgonzola