Gorgonzola finger food

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 3003 vizualizari

 

O reteta cu gorgonzola usor de preparat

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente pentru 15 cupe / 15 persoane:
  • 250 g  gorgonzola dolce IGOR
  • 100 g gorgonzola piccante IGOR
  • 300 g mascarpone
  • ghimbir
  • nuci  
  • sofron
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gorgonzola finger food:

Taiati gorgonzola dolce IGOR si dati-o prin blender pana cand obtineti un sos cremos.

Umpleti pana la jumatate fiecare cupa cu acest sos cremos de gorgonzola dolce.

Impartiti mascarpone in trei parti egale, fiecare in cate un bol.

In primul bol adaugati ghimbir proaspat ras, in al doilea bol cu mascarpone adaugati un varf de cutit de sofron, iar in ultimul bol adaugati nucile taiate marunt.

Puneti in fiecare cupa cate un strat cu mascarpone din fiecare bol.

Adaugati apoi inca un strat de sos gorgonzola dolce IGOR.

La final adaugati cate un strat de gorgonzola piccante IGOR, mixata in blender.

Decorati fiecare cupa cu legume taiate julienne sau cu nuci tocate marunt. Serviti impreuna cu paine prajita.

Reteta de PAOLA NAGGI / advertorial produse marca Igor 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gorgonzola finger food" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (12)

bubulina44 1

27.03.2012, 09:23

looking great

BuburuzaBubu 1

08.04.2012, 22:30

yaaamy

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:07

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

Gem de gutui la slow cooker Crock Pot

pe 24.10 la 20:44

Paine cu cartofi coapta la vasul din ceramica Crock Pot

pe 24.10 la 20:02

Paste cu sunculita si oua

pe 24.10 la 19:31

RETETA RECOMANDATA
Penne cu spanac și gorgonzolla