Guguluf cu mere

de ianculubita in Mancaruri de post, 14 Feb 2013 | 7536 vizualizari

 

Este un dulce de post.

 

INGREDIENTE

  • 3cani cu faina
  • 2cani sifon sau apa minerala
  • 1cana ulei
  • 1praf de copt
  • coaja de la o lamaie
  • 2linguri cacao
  • 2cani zahar
  • 4-5mere
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu mere:

Intr-un castron amestecam faina,praful de copt si zahar,adaugam apa minerala,coaja de lamaie,amestecam cu telul sa nu se formeze cocoloase apoi amestecam ulei cate putin;


punem intr-un bol cateva linguri din compozitie pe care o amestecam cu cacao iar in restul adaugam merele curatate si taiate cubulete;


in forma unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt,turnam compozitia cu mere,deasupra din loc in loc,punem cu lingura compozitia cu cacao apoi cu o furculita invartim aluatul sa capete un aspect marmorat;


dam la cuptor la foc mic1h iar dupa ce s-a racit o taiem si o pudram.


Aceasta prajitura daca este pusa in forma de guguluf,necesita un timp mai mare la cuptor,de aceea recomand o tava obisnuita de placinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

laura_n 1

14.02.2013, 21:27

ce bunatate

ianculubita 1

15.02.2013, 07:05

Multumesc si ma bucur ca va plac retetele mele!!

dumiviocris 1

29.03.2013, 08:45

super buna, excelenta este tot ce pot spune despre ea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert guguluf cu mere