Gulas

de alice_ciobanu in Porc, 25 Ian 2013 | 5711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • una bucata de porc de 1 kg
  • 4 cepe mari tocate
  • 5-6 catei de usturoi
  • 100-150 ml ulei
  • 2 morcovi
  • 1-2 ardei
  • 4 rosii
  • 400 ml suc de rosii
  • sare si piper
  • 2 linguri boia de ardei dulce
  • 1 lingura paprika afumata
  • 1 lingura paprika ungureasca
  • 1 lingurita paprika iute
  • 3 frunze dafin
  • cateva seminte de chimen
  • 1 litru de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Carnea de porc o taiem in bucati potrivite si o prajim pe toate partile in uleiul incins. O scoatem si o pastram la cald. In acelasi ulei punem cepele tocate si usturoiul zdrobit si lasam pana se caleste si devine moale si aurie. Adaugam morcovii rasi pe razatoarea mica, ardeii taiati marunt, rosiile tocate. Amestecam si lasam sa fiarba cateva minute. Adaugam bucatile de carne, sucul de rosii, apa, boiaua de ardei si cele trei feluri de paprika. Adaugam sare si piepr, astea le putem pune si spre sfarsit, dupa gustul fiecaruia. Acoperim ceaunelul cu un capac, dam focul spre minim si lasam la foc mocnit cam o ora, o ora si jumatate. Cand e aproape gata, cam cu vreo 25 minute inainte, puteti adauga cativa cartofi taiati bucati mari sau cateva zdrente facute din ou si faina. Eu am preferat sa il fac simplu, de data asta!

Serviti gulasul cald, fierbinte chiar! Incercati si nu veti regreta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc cu cartofi noi