Gulas de porc la Crock Pot

de MotanLaOale in Slow Cooking, 8 Noi 2016 | 1149 vizualizari

 

La Crock-  Pot a iesit foarte bun. Imi place din ce in ce mai mult de el.

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa de porc
  • 300g costita afumata
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia mare
  • 6-7 cartofi
  • 4 rosii
  • 50ml ulei
  • 100ml pulpa de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei iute
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 2 foi dafin
  • vegeta
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc la Crock Pot:

Carnea se spala, se usuca si se taie bucati.


Costita se taie bucati mari.


Ceapa se curata si se toaca marunt.


Ardeiul se curata si se taie patratele.


Rosiile se spala si se taie cubulete.


Cartofii se curata si se taie bucati mari.


In vasul Crock Pot-ului se pune uleiul si pe rand ceapa, ardeiul, rosiile, cartofii.


Se pun condimentele, carnea si costita si se amesteca bine.


Se pune pulpa de rosii si pasta de ardei, completam cu apa pana la nivel si amestecam.


Se pune vasul in aparat, se pune capacul, se seteaza pe pozitia "high" si se lasa 4 ore.


La final se potriveste de gust si se adauga patrunjelul verde tocat.


Eu l-am pus si la cuptor pentru 30 minute.


Se mananca cu muraturi.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

10.11.2016, 17:01

Multumesc

Panacris 1

10.11.2016, 18:51

MotanLaOale 1

10.11.2016, 20:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la Crock Pot