Gulas de porc la Crock Pot

de MotanLaOale in Slow Cooking, 8 Noi 2016 | 1388 vizualizari

 

La Crock-  Pot a iesit foarte bun. Imi place din ce in ce mai mult de el.

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa de porc
  • 300g costita afumata
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia mare
  • 6-7 cartofi
  • 4 rosii
  • 50ml ulei
  • 100ml pulpa de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei iute
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 2 foi dafin
  • vegeta
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc la Crock Pot:

Carnea se spala, se usuca si se taie bucati.


Costita se taie bucati mari.


Ceapa se curata si se toaca marunt.


Ardeiul se curata si se taie patratele.


Rosiile se spala si se taie cubulete.


Cartofii se curata si se taie bucati mari.


In vasul Crock Pot-ului se pune uleiul si pe rand ceapa, ardeiul, rosiile, cartofii.


Se pun condimentele, carnea si costita si se amesteca bine.


Se pune pulpa de rosii si pasta de ardei, completam cu apa pana la nivel si amestecam.


Se pune vasul in aparat, se pune capacul, se seteaza pe pozitia "high" si se lasa 4 ore.


La final se potriveste de gust si se adauga patrunjelul verde tocat.


Eu l-am pus si la cuptor pentru 30 minute.


Se mananca cu muraturi.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

10.11.2016, 17:01

Multumesc

Panacris 1

10.11.2016, 18:51

MotanLaOale 1

10.11.2016, 20:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la Crock Pot