Gulas de vitel la slow cooker Crock-Pot 2.4 L

de Criss in Slow Cooker, 15 Oct 2016 | 3468 vizualizari

 

Ieri am pus din nou oala fantastica la treaba. Despre cat de multumita sunt de slow cooker Crock-Pot, nici nu va pot spune. Ma ajuta enorm si o folosesc cu mare drag. De fiecare data le trimit ganduri bune prietenilor de pe Bucataras, cei care m-au cadorisit cu acest minunat aparat de gatit.  Comparativ cu metodele tradiţionale, gătirea lentă 'slow cooking', la o temperatură relativ scăzută, presupune menţinerea în întregime a nutrienţilor în mâncare.

Nu trebuie să fii bucătar profesionist ca să găteşti mâncăruri savuroase. Doar adaugi ingredientele şi slow cooker Crock-Pot se ocupă de restul, fără supraveghere.  In cazul de fata e vorba despre un gulas cu carne de vitel si legume. Practic am aruncat ingredientele in vas si mai departe s-a ocupat el singur de gatit, eu intre timp m-am ocupat de altceva. Ideal e ca pot pleca de acasa si pot lasa vasul nesupravegheat, nu se intampla nimic, consuma putin, aproximativ cat un bec iar gustul mancarii e incomparabil cu cel gatit pe aragaz. Orice mancare simpla cum e si acest banal gulas, e mult mai savuroasa si aromele se imbina perfect.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 1 capia
  • 300 ml suc de rosii
  • 200 ml apa
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vitel la slow cooker Crock-Pot 2.4 L:

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot  se pune ceapa taiata solzisori, ardeiul taiat felii subtiri, morcovul taiat rondele, cartofii taiati in sferturi si in final carnea taiata in bucati nu foarte mari, Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, chimen, se toarna sucul de rosii si apa, se pune capacul si se seteaza vasul pe High si uitati de el pentru aproximativ 4 ore. In final se presara patrunjel verde si cam asta e tot.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vitel la slow cooker Crock-Pot 2.4 L" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

dantes 1

16.10.2016, 06:43

Bun!

Gherca Daniela 1

16.10.2016, 08:12

o bunatate!

mirela0911 1

16.10.2016, 09:54

Am facut si eu gulas si tare mult mi-a placut cum a iesit! Cu siguranta la fel de bun a iesit si cu carne de vitel!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de ciuperci a la grec la slow cooker Crock Pot