Gulas gatit la Crock-Pot Slow Cooker

de diaconta in Mancaruri cu carne, 18 Oct 2016 | 1392 vizualizari

 

 Imi era dor de un gulaş buuuun de tot.Acum ,cand spunem “gulaş”,nu putem să ne gândim la o mâncare care are puţine calorii,mai ales dacă dorim să fie foarte gustos.
Eu sunt de principiu că,dacă îmi este foarte poftă de ceva,mănânc ceea ce poftesc,iar apoi compensez abţinându-mă în zilele următoare.
La fel de împărţite sunt părerile în ce priveşte gătitul la Slow Cooker.Eu iubesc oala asta,deşi nu reuşesc să gătesc prea des în ea.
Mie îmi place gustul mâncării gătită lent,plus că la Slow Cooker se pot pune aproape toate ingredientele în acelaşi timp.
Eu am folosit pentru acest gulaş un amestec de carne de viţel,coaste de porc şi Kaiser afumat.La final toată carnea a fost fiartă foarte bine la fel  şi legumele . Preferabil e să folosiţi carne cu os,va da un gust mult mai bun.
 
Gulaşul este o combinaţie între supă şi tocăniţă. Mâncarea mea a avut mai degrabă consistenţa unei tocăniţe pentru că am pus apă puţină,iar  la final am adăugat şi nişte găluşcuţe.

 

INGREDIENTE

  • Carne de viţel (aprox.500 g)
  • Costiţă proaspata de porc (aprox.400 g)
  • Kaiser afumat (300 g)
  • 4 morcovi
  • 2 buc patrunjel radacina
  • Pastârnac
  • O ţelina mai mica
  • 4 buc ceapa uscata
  • 3 cartofi medii
  • Sare,boia de ardei,piper
  • Fulgi de ardei iute
  • Chimen,cimbru,foi de dafin
  • Pasta iute de ardei
  • 2 linguri ulei
  • Frunze de ţelina
  • Patrunjel verde
  • O lingură smântâna
  • 300 ml apa

Pentru găluşcuţe:

  • 1 ou
  • Sare
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri apa
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas gatit la Crock-Pot Slow Cooker:

Nu am scris cantitati foarte exacte pentru ca aceasta depinde de gusturile fiecaruia si de capacitatea vasului în care pregatiti.


Am pregatit toate ingredientele,carnea am taiat-o bucati,am tocat si zarzavatul.Cartofii i-am taiat cuburi.


Am pus uleiul în vas,apoi am pus zarzavatul,am condimentat.Deasupra am asezat si carnea si am condimentat-o si pe aceasta.Am pus si apa.


A ramas doar smântâna,verdeata si galuştele,pe care le-am pregatit mai târziu.


Am conectat oala la sursa de tensiune,am setat pe High si am lasat 4 ore.


Spre finalul celor 4 ore,am pregatit găluşcuţele.


Am batut oul cu putina sare,am adaugat 2 linguri de faina,apa si restul de faina.


Trebuie sa obtinem un aluat nu prea tare din care sa putem forma bilute.


Am pus galuştele în oala si am mai lasat o ora.


La final am adaugat smântâna si verdeata tocata.


Carnea de viţel a fost foarte bine fiarta,iar cea de porc s-a desprins de pe os.


Se serveste fierbinte,cu muraturi ar fi excelenta.


S-aveţi poftă !!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas gatit la Crock-Pot Slow Cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Gherca Daniela 1

20.10.2016, 16:48

foarte buna!

noiinbucatarie 1

20.10.2016, 21:36

Panacris 1

06.11.2016, 11:04

Bunăciuneeee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu spanac si mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:56

Negresa cu unt de arahide

de Lau 9

ieri la 21:37

Papanași fierți

de Meea 4

ieri la 21:15

RETETA RECOMANDATA
Carne de vita cu legume la tigaie