Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de diaconta in Multicooking, 8 Apr 2019 | 2988 vizualizari

 

V-am mai spus cât de repede se poate găti la Crock Pot Multicooker Express cu gătire sub presiune.
Si ce reţete variate putem pregăti ajutându-ne de toate setările de gătit ale aparatului.
Mai multe informații despre acest aparat, precum şi despre oferta actuală, puteți să găsiți la acest link 
Cum am găsit nişte gulioare proaspete, mi-a şi venit ideea să pregătesc nişte gulii umplute cu carne de porc. Puteţi folosi şi carne de pui, curcan sau viţel, sau puteţi să le umpleţi cu orez şi legume.
Va trebui doar să setaţi timpul de gătire în funcţie de umplutura  folosită.
Oricare varianta aţi alege-o, veţi avea la final un preparat delicios, fără a avea nevoie de foarte mult timp pentru prepararea acestuia.

 

INGREDIENTE

  • 3 -4 gulii
  • 200 g carne de porc tocata
  • 1 ceapa uscata
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 ardei iute
  • 50 g orez
  • Sare, piper, boia
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml supa de legume sau apa
  • Marar si patrunjel verde
  • 1 lingura smântâna+1 lingura amidon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Se scobeste miezul guliilor pentru a face loc umpluturii.

Pastrati miezul pentru ca îl vom folosi si pe acesta la sosul pentru gulii.

Curatam ceapa si morcovii. Ceapa o tocam marunt, morcovul îl razuim.

Pregatim  aparatul Crock Pot  Multicooker Express cu gătire sub presiune, setam programul  BROWN/SAUTE si timpul de gatire 5 minute.

Punem o lingura de ulei în vasul aparatului Crock Pot Multicooker Express, calim ceapa si  un morcov razuit, adaugam carnea tocata, ardei iute, sucul de rosii, sare, piper, boia si la final orezul spalat. Tocam si adaugam si verdeata.

La finalul timpului pentru sotat, apasam tasta START si scoatem compozitia din vas, apoi umplem cu ea guliile pregatite.

Tocam ceapa verde si miezul guliei, razuim morcovul ramas.

Punem iar o lingura de ulei în vasul aparatului, setam programul Brown/Saute, timpul 3 minute, adaugam ceapa, morcovul si gulia, sare, piper.

Apasam tasta STOP, adaugam 200 ml supa de legume sau apa, asezam guliile umplute în oala.

Inchidem capacul, rotindu-l în pozitia închis, închidem si supapa pentru aburi.

Setam programul MEAT/STEW, presiune Low si timpul de gatire 35 minute.

In timp ce aparatul se încalzeste, pe ecran apare HEAT, iar dupa semnalul sonor va aparea timpul setat pentru gatit.

La începutul programului, în timp ce se stabilizeaza presiunea, vor iesi câţiva aburi.

Dupa ce timpul de gatit a expirat, aparatul trece automat pe functia de pastrare la cald KEEP WARM.

Apasam tasta STOP. Lasam câteva minute pentru ca presiunea sa se elibereze în mod natural, apoi cu ajutorul unei ustensile de bucatarie, deschidem cu grija supapa de aburi.

Se recomanda folosirea unei manusi de bucatarie, deoarece aburii sunt fierbinti.

Se deschide si se ridica cu grija capacul.

Cu ajutorul unei palete, scoatem guliile din oala si le asezam într-un vas pe care îl acoperim.

Smântâna se amesteca cu amidonul si se pune peste sosul din oala.

Compozitia fiind fierbinte, sosul se va îngrosa în câteva minute.

Servim guliile umplute cu sos si ardei iute.

Poftă bună !!!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

T I M E A 1

10.04.2019, 18:28

Tare mult imi place gulia umpluta si sigur au iesit mega delicioase la acest aparat <3

Nepotii_si_bunica 1

14.04.2019, 17:55

Demult nu am mai facut gulii umplute! Tare bune sunt!

dantes 1

21.05.2019, 07:42

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune