Halvita

de BuburuzaBubu in Prajituri, 23 Apr 2012 | 27775 vizualizari

 

Un deliciu cu miereeeee

 

INGREDIENTE

  • 600 gr zahar
  • 300 gr miere
  • 5 lg apa
  • 4 albusuri
  • 200 gr stafide
  • 2 foi napolitana
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Halvita:

Intr-un bol batem albusurile spuma. Punem zaharul, mierea si apa intr-o cratita pe foc. Cand zaharul s-a dizolvat dam focul mic si mai lasam sa fiarba inca 10-12min. Luam cratita de pe foc si incepem sa turnam incet siropul fierbinte peste albusuri (in timp ce turnam siropul continuam sa batem albusurile cu mixerul). Adaugam stafidele.


Intr-o tava de 32x42 punem 1 foaie de napolitana peste care turnam compozitia si deasupra punem a doua foaie de napolitana.Lasam putin sa se raceasca si apoi dam tava la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Halvita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (26)

T I M E A 1

29.01.2013, 17:22

Toamna07 1

30.01.2013, 17:49

Pushaa 1

22.01.2014, 15:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Halvita