Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un deliciu cu miereeeee
Intr-un bol batem albusurile spuma. Punem zaharul, mierea si apa intr-o cratita pe foc. Cand zaharul s-a dizolvat dam focul mic si mai lasam sa fiarba inca 10-12min. Luam cratita de pe foc si incepem sa turnam incet siropul fierbinte peste albusuri (in timp ce turnam siropul continuam sa batem albusurile cu mixerul). Adaugam stafidele.
Intr-o tava de 32x42 punem 1 foaie de napolitana peste care turnam compozitia si deasupra punem a doua foaie de napolitana.Lasam putin sa se raceasca si apoi dam tava la frigider.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult