Hamburger de casa cu carne de porc

de Bucataras Monica in Porc, 25 Iul 2020 | 16932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame de carne de porc
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
  • marar verde
  • busuioc
  • 1 roșie
  • 1 ceapă
  • 2 castraveti murați
  • 5 frunze de salată
  • 5 chifle pentru hamburger
  • 1 lingurita muștar
  • 5 felii de cașcaval feliat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger de casa cu carne de porc:

Intr-un bol se amesteca carnea cu oul, sarea, piperul, mararul si busuiocul tocate marunt, adaugam si cimbrul dupa care omogenizam compozitia.

Vom forma bile din compozitia obtinuta pe care le vom aplatiza, apoi le punem pe grilul incins.

Se vor gati pe ambele parti pana ce carnea va fi patrunsa complet.

Taiam legumele rondele, iar ceapa taiata inele o vom pune putin pe gril.

Dupa ce s-au gatit si rodelele de ceapa, vom asambla hamburgerul.

Vom taia chilfla in doua jumatati egale, partea de jos a chiflei o ungem cu mustar dupa care adaugam carnea, apoi felia de cascaval urmata de felia de rosie, rondelele de ceapa, de castravete si frunza de salată.

Rezultatul poate fi servit atat cald cat si rece! 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger de casa cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Rocsi 1

27.07.2020, 20:52

Hamburgerul de casa este cel mai bun!

abstract01 1

27.07.2020, 23:32

mirela0911 1

28.07.2020, 18:25

Buuunnn!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Hamburger picant