Hummus

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2013 | 5882 vizualizari

 

Avind in vedere ca Laura mi-a facut pofta aseara de fasole frecata, am pus asaeara naut in apa sa stea peste noapte sa se inmoaie. Cum am pus prea mult, am facut si un castronel de hummus...

 

INGREDIENTE

  • boabe de naut
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite pasta tahini(pasta de susan)
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Boabele de naut le-am pus la inmuiat peste noapte in apa. Dimineata le-am spalat in citeva ape si am fiert nautul pina s-au inmuiat bine boabele. Am pus nautul in robot si le-am pasat bine, am mai adaugat din apa in care a fiert nautul pt a ajunge la consistenta dorita, am adaugat pasta tahini(avind in vedere ca nu gaseam sa cumpar, am facut-o eu in casa acum 3 saptamani), zeama de lamaie(gustati si puneti dupa gust), sare, piper, ulei si in tot acest timp lasati robotul sa-si faca treaba. Zdrobiti usturoiul si-l puneti si pe acesta, mestecati in continuare si veti observa ca isi schimba culoarea, se va deschide fata de cum era la inceput. O puneti in castron si deasupra picurati ulei de masline si sumac(optional). Sper sa va placa, nu o fac nici eu foarte des, dar ne place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

simona72 1

14.02.2013, 20:18

Ma bucur ca place la atita lume

Lau 1

14.02.2013, 21:05

ralu_ca 1

15.02.2013, 19:36

sigur am sa incerc si eu...e super bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Hummus (pasta de naut)