Humus

de miremirc in Mancaruri de post, 12 Mar 2011 | 4296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g naut
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 zeama de lamaie
  • 4 lg ulei de masline
  • 2 lg pasta de susan
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus:

Nautul se tine o noapte in apa rece.A doua zi il punem la fiert in apa pana se inmoaie, apoi adaugam sare; dupa ce s-a fiert nautul il punem sub jet de apa rece intr-o strecuratoare,apoi il tocam cu blenderu .Se amesteca cu pasta de susan (eu am pus 2 lg susan in rasnita de cafea si am facut pasta), cu usturoiul maruntit, cu uleiul de masline, cu zeama de lamaie, sarea, apoi il tocam din nou cu blenderu .
Se decoreaza cu piper macinat, masline si patrunjel si se serveste pe paine.

 

RETETA IN IMAGINI

Humus-0
Humus-1

COMENTARII (15)

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 13:12

cred k o sa incerc si eu

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 22:19

Bya Ralu

Bya Ralu 1

29.07.2013, 22:43

arata tare bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!