Humus

de miremirc in Mancaruri de post, 12 Mar 2011 | 4592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g naut
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 zeama de lamaie
  • 4 lg ulei de masline
  • 2 lg pasta de susan
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus:

Nautul se tine o noapte in apa rece.A doua zi il punem la fiert in apa pana se inmoaie, apoi adaugam sare; dupa ce s-a fiert nautul il punem sub jet de apa rece intr-o strecuratoare,apoi il tocam cu blenderu .Se amesteca cu pasta de susan (eu am pus 2 lg susan in rasnita de cafea si am facut pasta), cu usturoiul maruntit, cu uleiul de masline, cu zeama de lamaie, sarea, apoi il tocam din nou cu blenderu .

Se decoreaza cu piper macinat, masline si patrunjel si se serveste pe paine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 13:12

cred k o sa incerc si eu

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 22:19

Bya Ralu 1

29.07.2013, 22:43

arata tare bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pastai