Humus cu ardei copt

de mena29 in Mancaruri de post, 28 Mar 2017 | 560 vizualizari

 

Tot din categoria de retete de post economice, am venit astazi cu aceasta minunatie.
Fiica mea, Oana, este fanul numarul unu al acestui preparat. Pentru ca am tot auzit vrute si nevrute despre pateurile de post din comert, eu am ales sa fac in casa diferite preparate care sa fie mai sanatoase si categoric mai gustoase.
Va invit si pe voi sa probati aceasta reteta de humus. :x
Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 2-3 linguri pasta de susan
  • 600 g naut fiert
  • 2 ardei copti
  • sucul de la o lamaie mai mica sau de la o limeta
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus cu ardei copt:

Puteti sa folositi naut din conserva. Eu nu am avut conserva, insa am avut naut uscat. L-am lasat la hidratat de seara pana dimineata. Am schimbat apa de 2-3 ori. L-am fiert, l-am scurs de apa si l-am clatit cu apa rece.


Am pus in blender nautul fiert, ardeiul copt si decojit, pasta de susan, sucul de lamaie, usturoiul ras pe razatoarea mica, sarea si uleiul de masline.


Am pornit blenderul, am pasat toate ingredientele si gata!


Am servit humusul pe paine prajita cu ardei copt.


Sper sa va placa si voua.:x

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Adi 1

29.03.2017, 22:17

Foarte bun!

mihaelar63 1

05.04.2017, 16:43

kytz 1

06.07.2017, 11:15

Foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Salata Orientala (de post)