Humus international

de Bunica in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 459 vizualizari

 

Din ciclul Rețete de post economice, vă prezint un HUMUS INTERNAȚIONAL :)))))) și acum să vă spun de ce-i zic internaționaaaaaaaal: năutul din Israel, pasta de susan și condimente pentru humus palestiniene, uleiul din Grecia, lămâia din Turcia, iar prepararea .....ce e mai important .......... în Româniaaaaaa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g năut
  • 200 ml ulei de măsline
  • 1 lingură pastă de susan
  • zeama de la o lămâie
  • sare
  • piper
  • o linguriță condimente pentru humus
  • 4-5 grăunți usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus international:

Năutul se spală și se pune la hidratat.


Scurge apa, adaugă alta și pune năutul la fiert.


Se fierbe timp de 2-3 ore sau cel mai bine se încearcă năutul, când este fiert.


Se strecoară și se lasă la răcit.


Când năutul este călduț, se pun în blender toate ingredientele + 100 ml zeama în care a fiert năutul și se mărunțesc până obții o pastă fină.


Se servește alături de o salată verde sau murături.


Să vă fie de folos!

 

TIPS-URI

1

Am hidratat năutul timp de 4 ore.

2

Zeama în care a fiert năutul nu se aruncă, se păstrează pentru a subția pasta de năut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus international" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

25.03.2017, 14:35

Super!

mihaelar63 1

05.04.2017, 16:57

Fusion humus

mihaelar63 1

05.04.2017, 17:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Falafel (de post)