Humus reteta international

de Bunica in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 3082 vizualizari

 

Humus reteta
Din ciclul Rețete de post economice, vă prezint un HUMUS INTERNAȚIONAL :)))))) și acum să vă spun de ce-i zic internaționaaaaaaaal: năutul din Israel, pasta de susan și condimente pentru humus palestiniene, uleiul din Grecia, lămâia din Turcia, iar prepararea .....ce e mai important .......... în Româniaaaaaa.

 

INGREDIENTE

  • Humus reteta
  • 500 g năut
  • 200 ml ulei de măsline
  • 1 lingură pastă de susan
  • zeama de la o lămâie
  • sare
  • piper
  • o linguriță condimente pentru humus
  • 4-5 grăunți usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus reteta international:

Humus reteta

Năutul se spală și se pune la hidratat.

Scurge apa, adaugă alta și pune năutul la fiert.

Se fierbe timp de 2-3 ore sau cel mai bine se încearcă năutul, când este fiert.

Se strecoară și se lasă la răcit.

Când năutul este călduț, se pun în blender toate ingredientele + 100 ml  zeama în care a fiert năutul și se mărunțesc până obții o pastă fină.

Se servește alături de o salată verde sau murături.

Să vă fie de folos!

TIPS-URI

1

Am hidratat năutul timp de 4 ore.

2

Zeama în care a fiert năutul nu se aruncă, se păstrează pentru a subția pasta de năut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus reteta international" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu usturoi verde si naut