Iahnie de fasole cu carne

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2010 | 14009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • carne de porc afumata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • tarhon
  • cimbru
  • sare,ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carne:

Se lasa fasolea la inmuiat pana a doua zi.Se fierbe in 2-3 ape cu sare,la foc mic pana se inmoaie bine.In paralele punem carnea la fiert cu sare pana se inmoaie putin si apoi o adaugam la fasole.

Intre timp calim ceapa cu morcovul si stingem cu pasta de tomate.Adaugam prajeala,rosiile decojite si zdrobite ,foaia de dafin si cimbrul  fasolei si lasam la fiert la foc mic pana scade.Condimentam si sevim alaturi de o ceapa "sparta":))

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu garnitura